Idag, nyårsdagen
den 1 januari 2009,
den 1 januari 2009,
styrade vi kosan mot
Kämpinge Strandbad.
Kämpinge Strandbad.
Det kändes som vindstilla
och det var inte många krusningar
på vattenytan.

och det var inte många krusningar
på vattenytan.

En gammal rostig, söndrig
och tångomsluten strandstol
påminde om vad som komma skall.
och tångomsluten strandstol
påminde om vad som komma skall.
Badhytterna ligger på rad,
emellanåt i både dubbla och
tredubbla rader.

Det var en härlig promenad längs stranden
och in bland badhytterna,
trots att temperaturen bara låg på ca plus en grad.
Efter två och en halv timme
var det dags att köra hemåt igen
för lite mat.
Efter två och en halv timme
var det dags att köra hemåt igen
för lite mat.
All den friska luften gjorde att man blev
rejält hungrig.
rejält hungrig.
Det blev Sjötunga Walewska
för både mamma och mej.
Mums!
för både mamma och mej.
Mums!
Något jag måste lära mej att tillaga.
Det också, rättare sagt :-)
Har man bott hemma tills man fyllde arton
och då blev "uppassad" med mat av föräldrarna
och därefter flyttar ihop och är ett par i över 27 år
med en som är utbildad kock
och jobbar på restaurang -
ja, då har man själv
inte stått vid spisen många minuter!
och då blev "uppassad" med mat av föräldrarna
och därefter flyttar ihop och är ett par i över 27 år
med en som är utbildad kock
och jobbar på restaurang -
ja, då har man själv
inte stått vid spisen många minuter!
Tyvärr, måste jag säga idag.
Men jag kan säkert lära mej
matlagningens konster.
Jag har ju gott om kokbäcker :-)
Exet, som är proffs på matlagning,
behövde inte alla kokböcker när han flyttade,
så jag har gott om fakta och information
angående det här att laga mat.
Nytt år - nya mål - ett är att ta tag
i det här med matlagning!
Men jag kan säkert lära mej
matlagningens konster.
Jag har ju gott om kokbäcker :-)
Exet, som är proffs på matlagning,
behövde inte alla kokböcker när han flyttade,
så jag har gott om fakta och information
angående det här att laga mat.
Nytt år - nya mål - ett är att ta tag
i det här med matlagning!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar